maandag 28 februari 2011

Even voorstellen

Wij zijn Bart Dejonghe, Geert De Clercq, Johan Declercq en Luc Verbauwhede, een groep vrienden die samen hun beste beentje willen voorzetten voor een goed doel.

In onze huis- en vriendenkring werden wij reeds geconfronteerd met personen met kanker. Toen Bart, wielerfanaat, weet kreeg van de actie “de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker” was hij meteen vastberaden zich hiervoor te engageren. Bart contacteerde enkele vrienden uit Waregem en Poeke, wat meteen het startschot betekende van onze samenwerking: Team “waregempoekeX40” was een feit.
De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker is de langste georganiseerde fietstocht in Vlaanderen. De 1000 kilometer staat symbool voor een zware inspanning, maar de 1000 kilometer is nog meer: ze wil geld inzamelen om de wetenschappelijke strijd tegen kanker te verbeteren. Doel is om op 4 dagen, van 02 juni tot 05 juni 2011, de 1000 km af te haspelen. Elk teamlid rijdt 250 km.
Een van de voorwaarden tot deelname is dat elk team geld inzamelt voor dit goed doel. Daarom dit schrijven, ook naar U. Wij willen deelnemen en rekenen daarom op uw steun! Elk team mag starten indien 5000 euro aan sponsorgeld ingezameld wordt. Een heel pak geld, maar met uw steun lukt het ons zeker! Weet ook dat elke storting van minstens € 40 fiscaal aftrekbaar is.
Stortingen dienen te gebeuren op rekeningnummer 733-1999999-83,
met mededeling “kom op tegen kanker, ID 170-025-261 gift”.
Het ID-nummer zeker niet vergeten ! Zo komt uw storting in de spaarpot van ons team terecht. Van zodra de 5000 euro bereikt is, kunnen wij meefietsen!
Meer info op www.1000km.be.

DANK BIJ VOORBAAT voor uw steun aan “Kom op tegen Kanker” en zo mee te werken aan de wetenschappelijke strijd tegen kanker.

Onze contactpersoon is Bart Dejonghe, 0486 293687.


En elk teamlid is ook bereikbaar via mail:
dejonghebart@telenet.be
geertiedeclercq@hotmail.com
declercq.boonaert@telenet.be
luc.verbauwhede@gmail.com


En zoveel hebben we reeds in de pot:


5 opmerkingen:

  1. waaw wa nen toffe site zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst en vooral ne merci aan alle mensen die onze actie steunen.
    In zo'n korte tijdspanne zo'n groot bedrag bijeen krijgen overtreft onze stoutste verwachtingen.
    3758 maal al bedankt.
    Blijf ons steunen en mee supporteren , of schrijf uw verhaal hier neer.

    uw dienaar bart van het waregempoeketeam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aan iedereen hartelijk bedankt voor de zeer gewaardeerde steun die we al gekregen hebben. We zijn er bijna maar nog niet helemaal. Giften mogen nog steeds gestort worden op rekeningnummer 733-1999999-83 van Kom op tegen Kanker, met mededeling “ID 170-025-261 gift”. Wij beloven alvast dat we in het Hemelvaartweekend ons beste beentje zullen voorzetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste enthousiastelingen,

    Alvast proficiat met het initiatief. Ik stel vast dat al 80 procent van het bedrag gehaald werd. Aan allen die nog niet gestort hebben, .... DOEN !

    Heb ik het goed voor dat op de vier dagen van dat lang weekend door elk van de 4 teamleden 250 km gefietst wordt? Tesamen dus 4000 km. Amaai ! Dat wordt bikkelhard.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Neene we zijn geen cancalaras of boonen , elk lid rijdt 250km op 1 dag en dan mogen we rusten.
    Geert rijdt op donderdag,Johan op vrijdag, Luc op zaterdag en ikzelf rijdt de 250km op zondag.

    BeantwoordenVerwijderen